Κινηματογράφος

“Astral 5: The Red Door” θα μπορούσε να είναι η τελευταία ταινία της σειράς

Διαφήμιση

Ο Jason Blum μοιράστηκε τα σχέδιά του για το μέλλον του franchise τρόμου
Το franchise Astral, που δημιουργήθηκε από την εταιρεία παραγωγής Blumhouse Productions του Jason Blum, έχει γίνει κάτι σαν σταθερά στο Χόλιγουντ, αν και φαίνεται ότι αυτό μπορεί σύντομα να αλλάξει. Κατά τη διάρκεια μιας δημοσιογραφικής ξενάγησης για το νέο κεφάλαιο του Astral 5: The Red Door, ο διάσημος παραγωγός, ο οποίος μπορεί με ασφάλεια να χαρακτηριστεί ως ο σύγχρονος βασιλιάς του κινηματογράφου τρόμου, δήλωσε ότι το franchise θα κάνει ένα διάλειμμα για το άμεσο μέλλον.

“Καλύτερα να πάτε στον κινηματογράφο για αυτό το ‘Astral’, είναι το τελευταίο”, αστειεύτηκε ο Jason Blum, μιλώντας για την επερχόμενη ταινία τρόμου. – “Και σοβαρά, το “Astral 5: The Red Door” θα είναι το τελευταίο μέρος του franchise για την ώρα. Μπορεί να μην είναι μια αιώνια λήθη, αλλά η παύση θα είναι σίγουρα πολύ μεγάλη. Έτσι, αν κάποιος βρει μια ιδέα σε 10 χρόνια από τώρα, ποιος ξέρει; Αλλά δεν έχουμε κάποιο σχέδιο – όπως συνέβη με κάθε προηγούμενη ταινία της σειράς Astral – δεν υπάρχει προς το παρόν κανένα σχέδιο για το έκτο τεύχος”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, υπάρχει τουλάχιστον ένα spin-off σε εξέλιξη – το Thread: An Insidious Tale, που δημιουργήθηκε από τον showrunner του Moon Knight, Jeremy Slater. Εκτός από τον Jeremy Slater, η Mandy Moore και ο Kumail Nanjiani έχουν ενταχθεί στο project.

Διαφήμιση

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Μικρή Γοργόνα ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια στο box office

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μιλάει για τον νέο Χάρι Πότερ

Η Emilia Clarke δεν ντρέπεται να παίξει μπροστά στην πράσινη οθόνη