Κινηματογράφος

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μιλάει για τον νέο Χάρι Πότερ

Διαφήμιση

Ο πρωταγωνιστής της σειράς “Potteriana” διευκρίνισε την ιδιότητά του στη σειρά Μαξ
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν πιστεύει ότι ήρθε η ώρα ο Χάρι Πότερ να επιστρέψει στη Σχολή Μαγείας και Μαγείας του Χόγκουαρτς. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Βρετανός ηθοποιός μίλησε για την επερχόμενη σειρά Max streaming που βασίζεται στη σειρά της J.K. Rowling. Όταν ρωτήθηκε αν οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν να δουν τη δική του εκδοχή του Αγόρι που επέζησε στην επανεκκίνηση, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρές.

“Σε ό,τι με αφορά, προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή και είμαι σίγουρος ότι όποιος δημιουργήσει τη σειρά θα θέλει να αφήσει το στίγμα του και πιθανότατα δεν θα θέλει να μπει στον κόπο να βάλει τον παλιό Harry να παίξει ένα cameo στη σειρά”, είπε συγκεκριμένα ο Daniel Radcliffe. – Οπότε σίγουρα δεν φιλοδοξώ να το κάνω αυτό με κανέναν τρόπο”.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρωταγωνιστής της “Πορτεριάνας” ευχήθηκε στον ηθοποιό που αναλαμβάνει τον ρόλο “όλη την τύχη του κόσμου”, προσθέτοντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δώσω τη σκυτάλη και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τη δώσω σωματικά”.

Διαφήμιση

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το Indiana Jones and the Wheel of Destiny αποτυγχάνει στην Κίνα

“Astral 5: The Red Door” θα μπορούσε να είναι η τελευταία ταινία της σειράς

Το ‘Suicide Squad’ θα μετατραπεί σε σειρά anime