Τεχνολογία

Οι συνομιλίες WhatsApp μπορούν πλέον να μεταφερθούν από ένα κινητό σε άλλο χρησιμοποιώντας το ίδιο σύστημα.

Διαφήμιση

Μέχρι τώρα, αν θέλαμε να μεταφέρουμε τις συνομιλίες WhatsApp από ένα τηλέφωνο σε ένα άλλο με το ίδιο λειτουργικό σύστημα, είχαμε δύο επιλογές: να χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (η οποία λειτουργεί με το iCloud της Apple ή το Google Drive) ή να χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές τρίτων.

Όπως πιθανώς μπορείτε να φανταστείτε, αυτές ήταν δύο εναλλακτικές λύσεις που είχαν κάποιες γκρίζες ζώνες και περιορισμούς. Έπρεπε να διαθέτουμε αρκετό αποθηκευτικό χώρο στις προαναφερθείσες υπηρεσίες αρχείων cloud και, αν επιλέγαμε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, έπρεπε να βασιστούμε σε αυτές.

Η επίσημη μέθοδος για τη διαβίβαση των συνομιλιών του WhatsApp
Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, ωστόσο, εργάζεται για να προσφέρει μια πιο βολική εναλλακτική λύση. Έτσι, νωρίτερα φέτος γίναμε μάρτυρες της beta έναρξης μιας λειτουργίας που ονομάζεται Transfer chats και σήμερα γινόμαστε μάρτυρες της γενικής εξάπλωσής της.

Η ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο τον Mark Zuckerberg σε μια ανάρτηση στο Facebook. Μέσα από ένα βίντεο επισημαίνει εν συντομία πώς να χρησιμοποιήσετε αυτή τη νέα λειτουργία που έχει ήδη ξεκινήσει την εξάπλωσή της και, όπως επιβεβαιώνουμε, “θα φτάσει τις επόμενες ημέρες” σε όλους.

Είστε έτοιμοι να μεταφέρετε τις συνομιλίες σας με αυτή τη νέα λειτουργία μεταξύ κινητών με το ίδιο λειτουργικό σύστημα; Ας ξεκινήσουμε.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία είναι να έχετε και τα δύο τηλέφωνα σε απόσταση αναπνοής και με αρκετή μπαταρία, καθώς τελικά θα συνδεθούν μεταξύ τους για να μεταφέρουν τις συνομιλίες.

Διαφήμιση

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Apple εξακολουθεί να μην πουλάει το Vision Pro, αλλά θα κατασκευάσει λιγότερες μονάδες από τις εκτιμώμενες

Το Twitter κατηγορεί τη Meta για την πρόσληψη πρώην υπαλλήλων της

Οι ΗΠΑ πρόκειται να μεταφέρουν τον εμπορικό τους πόλεμο κατά της Κίνας στο επόμενο επίπεδο.