Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτή η ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία της Surrounding US LLC. Προσπαθούμε να παρέχουμε σχετικές και χρήσιμες πληροφορίες στους χρήστες μας.

 

Όνομα εταιρείας: Surrounding US LLC

Διεύθυνση καταχώρησης: Olimpiados 15, Kavala 653 02, Ελλάδα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

Τηλέφωνο: +306976128856

 

Διευθύνων Σύμβουλος: Petros Condakis

Αριθμός μητρώου: 134485596

Όνομα της αρχής καταχώρισης: ΒΙΛΟΚΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διεύθυνση καταστατικού: Mikras Asias 61, Kavala 654 04, Ελλάδα

 

Υπεύθυνος για το περιεχόμενο:

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των συνδέσμων προς ιστότοπους τρίτων που ενδέχεται να είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπό μας. Οι διαχειριστές αυτών των συνδέσμων είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημία, άμεση ή έμμεση, που προκύπτει από τη χρήση των πληροφοριών που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας.

 

Πνευματικά δικαιώματα:

Όλο το υλικό στην ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, γραφικών, σχεδιασμού και λογισμικού, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η χρήση ή η διανομή τους χωρίς την άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την ιστοσελίδα μας ή την εταιρεία μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

 

Πολιτική απορρήτου:

Σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.