Κινηματογράφος

Η Emilia Clarke δεν ντρέπεται να παίξει μπροστά στην πράσινη οθόνη

Διαφήμιση

Το αστέρι του Secret Invasion αποδεικνύει την άποψή της
Η Emilia Clarke διαφωνεί με τον ισχυρισμό ότι η υποκριτική μπροστά από την πράσινη οθόνη δεν είναι πραγματική. Η ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε έργα σε μεγάλα franchise όπως το Game of Thrones, το Star Wars και το Terminator, πολλά από τα οποία απαιτούσαν την αλληλεπίδρασή της με την πράσινη οθόνη. “Θεωρείται ότι οι ηθοποιοί δεν χρειάζεται να αγχώνονται καθόλου γι’ αυτές τις σειρές”, δήλωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς Secret Invasion της Disney+, αναφερόμενη στα γυρίσματα μπροστά στην πράσινη οθόνη. – Πράγμα που γεννά το ερώτημα: “Γιατί τότε όλοι αυτοί οι σπουδαίοι ηθοποιοί καλούνται να το κάνουν αυτό και γιατί λένε ναι;”.

Η Emilia Clarke είναι σίγουρη ότι αν η υποκριτική μπροστά στην πράσινη οθόνη δεν ήταν πραγματική, βαριά ονόματα όπως ο Samuel L Jackson και η Olivia Colman δεν θα ήθελαν να το κάνουν. Και οι δύο ηθοποιοί είναι συνάδελφοί της στο Secret Invasion, όπως και οι Ben Mendelsohn, Don Cheadle και Kingsley Ben-Adir. Το ίδιο το καστ είναι ο λόγος για τον οποίο ο εξωγήινος καλλιτέχνης skrull εντάχθηκε στη σειρά της Marvel. “Το καστ είναι απλά μια χαρά. Έλεγα “Πού να υπογράψω;”” παραδέχτηκε η Emilia Clarke.

Τι λένε μερικοί διάσημοι ηθοποιοί για την πράσινη οθόνη;
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Άντονι Χόπκινς το 2021 μίλησε με μνησικακία για την εμπειρία του μπροστά στην πράσινη οθόνη ως Odin στις ταινίες του σύμπαντος της Marvel. Μου έβαλαν μια πανοπλία και μου έβαλαν μούσι – κάθομαι στο θρόνο και φωνάζω λίγο. Αν κάθεσαι μπροστά σε μια πράσινη οθόνη, δεν έχει νόημα να παίζεις”, είπε συγκεκριμένα.

Διαφήμιση

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το Indiana Jones and the Wheel of Destiny αποτυγχάνει στην Κίνα

Η Ridley Scott Studios θα γυρίσει ταινία για τον αποτυχημένο αποικισμό του Άρη

Το ‘Suicide Squad’ θα μετατραπεί σε σειρά anime