Υγεία

Βράστε ένα κρεμμύδι σε γάλα και πιείτε το: μια φορά είναι αρκετή.

Διαφήμιση

Το ελιξίριο της αθανασίας αναζητείται από θεραπευτές, γιατρούς και αλχημιστές από την αρχαιότητα. Πόσα βότανα και συστατικά (είναι ακόμα και τρομακτικό να τα απαριθμήσουμε!) προσπαθούσαν να αναμείξουν για να πετύχουν την επιθυμητή θεραπεία. Αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να εφεύρουν το επιθυμητό τεχνούργημα.

Στο οπλοστάσιο της λαϊκής ιατρικής υπάρχουν πολλές θεραπείες που βοηθούν στην ταχύτερη αντιμετώπιση του κρυολογήματος, της βουλωμένης μύτης, του πονόλαιμου και του βήχα. Αναζωογονούν και ενδυναμώνουν τον οργανισμό. Ας μην ζήσουμε για να γίνουμε 200 ετών, αλλά να ζήσουμε μέχρι την ενηλικίωση με καλή υγεία – αρκετά. Ένα από αυτά – το γάλα κρεμμυδιού. Πώς να προετοιμάσετε σωστά αυτό το φάρμακο στο σπίτι και να το χρησιμοποιήσετε στην πράξη:

Υπάρχουν πολλές συνταγές, που διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τον αριθμό των πρόσθετων συστατικών. Υπάρχουν πολλές συνταγές που διαφέρουν μεταξύ τους στην ποικιλία των συστατικών. Τα κρεμμύδια πρέπει να είναι πυκνά, χωρίς ρωγμές και κηλίδες. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε σπιτικά γαλακτοκομικά προϊόντα παρά αγορασμένα από το κατάστημα.

Διαφήμιση

Σχετικές δημοσιεύσεις

6 ομάδες τροφίμων που μπορούν να προκαλέσουν κιρσούς

Επιστήμονες: μόλις 2,5 ώρες άσκησης την εβδομάδα μειώνουν τους κινδύνους

“Στεγνό” βούρτσισμα – πόσο ασφαλές και αποτελεσματικό είναι

Konstantinos Zannas