Αυτοκίνητα

Haval H5 frame SUV: πρώτες επίσημες εσωτερικές εικόνες

Διαφήμιση

Στο εσωτερικό του, το νέο όχημα παντός εδάφους είναι ουσιαστικά το ίδιο με το αδελφό του φορτηγό, με μόνη διαφορά τις λεπτομέρειες. Περιέργως, παρά τις εντυπωσιακές διαστάσεις, για το “Five” έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής μόνο πενταθέσια έκδοση.

Οι πρώτες επώνυμες φωτογραφίες του νέου SUV πλαισίου Haval (τότε ακόμα με την εσωτερική ονομασία P04) είχαν αναρτηθεί στο Δίκτυο τον Μάρτιο. Στη συνέχεια υπήρξαν πιστοποιήσεις και κατασκοπευτικές λήψεις, επιπλέον, ο κατασκευαστής ανακοίνωσε το όνομα του επερχόμενου μοντέλου: για το SUV αναβίωσε ο δείκτης H5. Και εδώ είναι μια νέα δέσμη εικόνων της μάρκας, με τη μάρκα που ανήκει στο Μεγάλο Τείχος να δείχνει για πρώτη φορά το ίδιο το εσωτερικό.

Θυμηθείτε, πριν το όνομα H5 φέρει το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν μια αναβαθμισμένη έκδοση του Great Wall Hover. Το αρχικό SUV έκανε το ντεμπούτο του το 2005, το πρωτότυπο για αυτό έγινε το Isuzu Axiom, αργότερα έγινε από το “μόνο” Hover Hover H3, και στη συνέχεια offshone και Hover H5 με διαφορετικό σχεδιασμό. Στη Ρωσία, αρχικά SUV παράχθηκε ως Great Wall (για τη συναρμολόγηση ήταν υπεύθυνη η εταιρεία Irito), στη συνέχεια – με την επωνυμία DW Hower, αλλά στο εργοστάσιο Stavropol-Auto (στο επίπεδο των ιδρυτών υπήρξε σύνδεση με την Derweiss). Και το 2020, το εργοστάσιο της Τούλα έθεσε σε λειτουργία την παραγωγή του Haval H5, αλλά το ξεπερασμένο όχημα παντός εδάφους δεν άντεξε πολύ στη γραμμή συναρμολόγησης.

Το νέο H5 βασίζεται στο pickup KingKong της Great Wall Poer. Εξωτερικά το φορτηγό έλαβε παρόμοια σχεδιασμένους προβολείς, το ίδιο καπό, καθρέφτες και πλευρικούς προφυλακτήρες. Ωστόσο, το Haval H5 διαθέτει τη δική του μάσκα ψυγείου και τα δικά του πίσω φώτα. Το μήκος του επιβατικού οχήματος παντός εδάφους είναι 5190 mm, το πλάτος – 1905 mm, το ύψος – 1835 mm, η απόσταση μεταξύ των αξόνων είναι η ίδια 3140 mm, όπως και στο pickup (για την ακρίβεια μιλάμε για ένα “κοντό” King Kong).

Διαφήμιση

Σχετικές δημοσιεύσεις

Toyota Land Cruiser Prado SUV επόμενης γενιάς: επίσημες φωτογραφίες

Το pick-up Hyundai Santa Cruz αποκτά “off-road” έκδοση XRT στο νέο έτος μοντέλου

Peugeot 208 ανασχεδιασμένο: νύχια λιονταριού, πλουσιότερο εσωτερικό και τεχνικές αναβαθμίσεις