Αυτοκίνητα

Το νέο σεντάν Geely Galaxy L6 αποκαλύφθηκε σε επώνυμες εικόνες

Διαφήμιση

Το κινεζικό τετράθυρο διακρίνεται για τη λιτή εξωτερική του σχεδίαση. Το μοντέλο θα προσφέρεται ως υβριδικό.

Νωρίτερα φέτος, η Geely ανακοίνωσε μια νέα οικογένεια Galaxy που θα περιλαμβάνει αποκλειστικά ηλεκτροκίνητα οχήματα. Το πρωτότοκο είναι το υβριδικό crossover Galaxy L7, ενοποιημένο με το “παραδοσιακό” Geely Boyue δεύτερης γενιάς (στη Ρωσική Ομοσπονδία ο προκάτοχός του ονομάζεται Atlas Pro), έχει ήδη ξεκινήσει η πώλησή του στη χώρα. Και σύντομα στους Κινέζους θα προσφερθεί το δεύτερο μοντέλο “Galaxy” – σεντάν L6. Το τετράθυρο παρουσιάστηκε τον Ιούνιο σε φωτογραφίες από το τοπικό Υπουργείο Βιομηχανίας και τώρα κυκλοφόρησαν επώνυμες εικόνες.

Το σεντάν έχει μια αρκετά “ήρεμη” εμφάνιση, διαθέτει ένα μπροστινό μέρος σε στιλ ηλεκτρικού αυτοκινήτου (η μάσκα βρίσκεται στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα), ενοποιώντας τους προβολείς με μια λαμπερή λωρίδα, αναδιπλούμενες χειρολαβές θυρών και φτιαγμένο με τη μορφή μιας ενιαίας σανίδας πίσω φώτων. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό στοιχείο είναι τα δύο γυάλινα τμήματα στην οροφή. Επιπλέον, το sedan διαθέτει ένα ξεχωριστό σήμα σχεδιασμένο για τη σειρά Galaxy: μια ορθογώνια “ασπίδα” με γκρι κελιά.

Το μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα CMA (Compact Modular Architecture) που ανέπτυξαν οι Κινέζοι μαζί με τη Volvo. Το μήκος του Geely Galaxy L6 είναι 4782 mm, το πλάτος – 1875 mm, το ύψος – 1489 mm, το μεταξόνιο – 2752 mm. Με άλλα λόγια, το sedan δεν έχει απομακρυνθεί πολύ από το ανασχεδιασμένο Hyundai Elantra στις διαστάσεις του.

Διαφήμιση

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το ανανεωμένο Audi Q7 ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του: νέα εικόνα

Peugeot 208 ανασχεδιασμένο: νύχια λιονταριού, πλουσιότερο εσωτερικό και τεχνικές αναβαθμίσεις

Haval H5 frame SUV: πρώτες επίσημες εσωτερικές εικόνες