Αυτοκίνητα

Το ανανεωμένο Audi Q7 ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του: νέα εικόνα

Διαφήμιση

Το ανανεωμένο SUV της γερμανικής μάρκας θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά το επόμενο έτος, ενώ η πρεμιέρα είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η Audi παρουσίασε για πρώτη φορά το crossover Q7 παραγωγής στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2005. Η πρώτη γενιά έμεινε στη γραμμή συναρμολόγησης για σχεδόν 10 χρόνια, το Q7 της δεύτερης γενιάς έκανε το ντεμπούτο του στα τέλη του 2014 και η πρώτη σοβαρή αναμόρφωση του μοντέλου πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2019. Παρά το γεγονός ότι πλησιάζει η ώρα για μια ακόμη αλλαγή γενιάς, οι προγραμματιστές της Audi είναι απασχολημένοι με την αναβάθμιση του σημερινού SUV: το έργο βρίσκεται στο τελικό του στάδιο.

Προηγουμένως, το ανασχεδιασμένο crossover με καμουφλαρισμένο εμπρός και πίσω μέρος κατάφερε να περάσει κάτω από τους φακούς των φωτογράφων: το δοκιμαστικό πρωτότυπο εντοπίστηκε σε δημόσιους δρόμους στη Γερμανία και τη Βόρεια Ευρώπη τον περασμένο χειμώνα. Η εταιρεία εξακολουθεί να κρατά μυστικό το εξωτερικό του ανανεωμένου Q7, αλλά υπάρχουν ήδη κάποιες ιδέες για το εξωτερικό. Νωρίτερα ο σχεδιαστής Kolesa.ru δημοσίευσε την εκδοχή του, τώρα υπάρχει μια εκδοχή από έναν καλλιτέχνη της ισπανικής έκδοσης Motor.es.

Κρίνοντας από την απεικόνιση που παρουσιάζεται, οι περισσότερες αλλαγές επικεντρώνονται στο μπροστινό μέρος του ανανεωμένου Audi Q7. Έτσι, το αυτοκίνητο θα αποκτήσει νέα μαζική μάσκα ψυγείου: το σχήμα της πιθανότατα θα είναι το ίδιο, αλλά το μοτίβο θα εκτελεστεί με τη μορφή μεγάλων κυττάρων μαύρου χρώματος. Επίσης, αυτό το SUV διαθέτει μια ασημένια γρίλια και ένα χρωμιωμένο λογότυπο με τη μορφή τεσσάρων δακτυλίων.

Διαφήμιση

Σχετικές δημοσιεύσεις

Toyota Land Cruiser Prado SUV επόμενης γενιάς: επίσημες φωτογραφίες

Haval H5 frame SUV: πρώτες επίσημες εσωτερικές εικόνες

Το pick-up Hyundai Santa Cruz αποκτά “off-road” έκδοση XRT στο νέο έτος μοντέλου