Αθλητισμός

Μια άσκηση από έναν θρυλικό Αμερικανό bodybuilder. Τι είναι τα pull-ups του Vince Gironda;

Διαφήμιση

Είναι σημαντικά πιο περίπλοκες από τις συμβατικές και να γιατί.
Ο Vince Gironda ήταν κάποτε ένας μεγάλος Αμερικανός bodybuilder. Έγινε διάσημος και εδραιώθηκε στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού εξαιτίας της ειδικής τεχνικής έλξης που ανέπτυξε για τις προπονήσεις του. Αυτές οι ασκήσεις συνήθως δημιουργούνται από bodybuilders για bodybuilders, επειδή απαιτούν σοβαρή προσπάθεια. Έτσι, για κάποιους ανθρώπους αυτό το υλικό θα είναι μια μεθοδολογία για να τις κάνουν, και για άλλους θα είναι ένα κίνητρο για να βελτιωθούν.

Τι είναι τα pull-ups της Gironde;
Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα pull-ups, αυτά εκτελούνται με αντίστροφη λαβή. Γενικά, αυτή η τεχνική δεν είναι ευπρόσδεκτη στα pull-ups, αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση, επειδή δεν πιάνουμε τη μπάρα με το πηγούνι, αλλά με το στήθος, και όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Έτσι ώστε οι δικέφαλοι να πάρουν το μέγιστο φορτίο.

Αυτή η άσκηση είναι πολύ δύσκολη και μπορούν να την κατακτήσουν μόνο όσοι έχουν ανεπτυγμένους μύες, καθώς το εύρος είναι πολύ μεγαλύτερο από άλλα είδη pull-ups. Η άσκηση είναι μια λεγόμενη βάση, η οποία σας επιτρέπει να εκτελέσετε σύνθετες ασκήσεις, χωρίς αυτήν δύσκολα μπορείτε να κάνετε κάτι, δεν μπορείτε να πάτε μακριά χωρίς την επιθυμία να το κάνετε.

Ποιοι μύες εργάζονται κατά την εκτέλεση των pull-ups Gironde;
Αν και η τεχνική της κλασικής παραλλαγής της άσκησης διαφέρει από την εκσυγχρονισμένη, δεν παύει να είναι το ίδιο pull-up. Έτσι, οι μύες που εμπλέκονται είναι οι ίδιοι όπως και σε οποιοδήποτε άλλο pull-up. Οι μύες που εμπλέκονται ενεργά είναι ο πλατύς, ο τραπεζοειδής, ο δικέφαλος, οι δελτοειδείς και οι ρομβοειδείς.

Διαφήμιση

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μια εξαιρετική άσκηση για την άντληση της πλάτης και των γλουτών

Πώς μαθαίνεις να κάνεις pull-ups αν δεν έχεις μπάρα για να κάνεις pull-ups;

Η ολυμπιακή ομαδική άσκηση που κατέκτησε τον κόσμο της γυμναστικής. Τι είναι τα βουλγαρικά λάντζες;